626

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM, TK-link

Новий товар

1 512 грн.

1 449 грн. від 4

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM, TK-link

Організація мереж з використанням технології PON сьогодні дуже популярна, так як для неї потрібно застосовувати мінімум активних пристроїв. Одним з основних елементів таких мереж є модуль SFP GPON OLT. Він обладнується портами, завдяки яким здійснюється передача даних на термінали кінцевих абонентів. SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM виробництва TK-link - це пристрій для передачі інформації на безліч терміналів.

Технічні характеристики трансивера TK-Link

Робота пристрою ґрунтується на спектральному ущільненні каналів, завдяки якому забезпечується відправка і отримання даних із застосуванням єдиного оптоволокна. Доступна функція гарячої заміни для збільшення гнучкості використання трансивера.

Основні параметри SFP GPON OLT:

швидкість прийому інформації - 1,25 Гб/с, відправлення - 2,5 Гб/с;
потужність: від +3 до +7 dBm;
використовувані частоти - TX 1490 нм. і RX 1310 нм .;
напруга - 3,3 В;
дальність зв'язку - 20 км.

Роз'єми SC необхідні для приєднання до лінії оптоволокна. Підтримка опції цифрового контролю модуля дає можливість користувачеві стежити за головними робочими показниками, наприклад, якість сигналу, напруга.

Робочі особливості SFP GPON OLT TK-Link

Пристрій відмінно поєднується з подібною продукцією компаній BDCOM і HUAWEI. Це можливо за рахунок стандарту ITU-G.984.2. Він придатний до експлуатації при температурі від 0 до +70 градусів. При установці потрібно враховувати відсутність високої вологості і низьких температур, які негативно відобразяться на роботі трансивера компанії TK-link.

Модуль зроблений з якісних комплектуючих згідно з усіма технічними вимогами, що робить його роботу надійною і якісною. Тому він використовується в багатьох областях, чому сприяє і дальність зв'язку в 20 км. Виготовлення в Китаї робить його ціну доступною для роздрібних і оптових замовників.

Таким чином, SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM - це сучасний трансивер китайської компанії TK-link. Він розвиває швидкість передачі даних в 2,5 Гб/с на максимальну відстань 20 км, що розширює сферу його використання. Відповідність стандартам якості робить його надійним і збільшує термін служби. Придбати обладнання можна за порівняно низькою ціною.

Довжина хвилі передача/прийом TX 1490/RX 1310
Тип обладнання SFP трансивер
Дальність передачі даних 20 км
Потужність +3 до +7 dBm
Споживана напруга 3.135 до 3.465 V
Швидкість передачі даних передача/прийом 2488/1244 Mbps
Температура роботи 0° до +70
Чутливість приймача -30 dBm
Інтерфейс користувача SC
Клас лазера С+
Підтримка моніторингу DDM Так

Відгуки

Написати відгук

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM, TK-link

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM, TK-link

SFP трансивер від виробника TK-link для GPON OLT. Дальність передачі - 20 км, швидкість передачі - 2.5 Гбіт. Прийом і передача даних - 1490 і 1310 нм відповідно.

4 інших товарів цієї ж категорії