624

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C++, DDM, ZTE

Новий товар

2 016 грн.

1 953 грн. від 4

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C ++, DDM, ZTE

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C ++, DDM - це сучасний трансивер виробництва ZTE. Його перевага полягає в наявності високоякісного лазера. Відповідно до заяв інженерів бренду, його продуктивність становить від +5 до +7 дБм. Більшість інших пристроїв досягають показника +4 дБм.

Технічні характеристики трансивера ZTE

Модель призначена для роботи в GPON-технології, але цілком може бути застосована і для EPON. Вона поширена в різних сферах, в усьому світі, обладнується надійними випромінювачами, які дають можливість довше працювати без зменшення робочих показників тривалий час. Просідання мережі також не спостерігається. Його технічні параметри:

  • швидкість передачі - 2488 Мбіт/с;
  • швидкість прийому - 1244 Мбіт/с;
  • показник чутливості - -32 дБм;
  • прийом і передача даних - 1490 і 1310 нм відповідно;
  • робоча напруга - 3,14-3,47 Вольт;
  • найбільша відстань - 20 км.

SFP GPON OLT трансивер класу C ++ заслужено вважається другим з трьох, враховуючи якість зв'язку, параметри випромінювання і чутливості. Вони забезпечують надійне функціонування пристрою компанії ZTE.

Особливості роботи SFP GPON OLT ZTE

Трансивер обладнується конекторами типу SC, працює за стандартом ITU-G.984.2. Його функціями передбачені корисні режими гарячої заміни і діагностики DDM. SFP GPON OLT призначений для функціонування при температурі від 0 до +70 градусів. Пристрій створений для внутрішнього використання, в іншому випадку він може вийти з ладу.

Виготовлення трансивера компанії ZTE з якісних матеріалів дозволяє говорити про його високу працездатність. Він відповідає важливим стандартам і успішно застосовується в багатьох країнах. Виробництво в Китаї робить пристрій недорогим, тому він доступний широкому колу покупців.

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C++, DDM, ZTE - це відмінне рішення для передачі і прийому даних в оптоволоконних мережах, а саме - для технології GPON. Трансивер передає дані зі швидкістю до 2,5 Гбіт/с на відстань до 20 км, що значно розширює сферу його застосування. Якісне виконання дозволяє використовувати його в різних умовах без зниження потужності випромінювача. Доступна ціна - це ще один аргумент на користь покупки цього обладнання.

Довжина хвилі передача/прийом TX 1490/RX 1310
Модель LTE3680P-BC+2DM
Виробник ZTE
Тип обладнання SFP трансивер
Дальність передачі даних 20 км
Потужність +3 до +7 dBm
Споживана напруга 3.135 до 3.465 V
Швидкість передачі даних передача/прийом 2488/1244 Mbps
Температура роботи 0° до +70
Чутливість приймача -32 dBm
Інтерфейс користувача SC
Клас лазера C++
Підтримка моніторингу DDM Так

Відгуки

Написати відгук

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C++, DDM, ZTE

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C++, DDM, ZTE

SFP трансивер виробництва ZTE для GPON OLT. Дальність передачі - 20 км, швидкість передачі - 2.5 Гбит/с. Прийом і передача даних - 1490 - і 1310 нм відповідно.

4 інших товарів цієї ж категорії