625

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM, Alcatel Lucent

Новий товар

1 470 грн.

1 428 грн. від 4

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Опис SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM, Alcatel Lucent

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM - це сучасний трансивер китайського виробника Alcatel Lucent. Він призначений для функціонування в пасивних мережах з пристроями OLT. Відрізняється високою якістю виконання і надійністю, тому популярний у багатьох країнах.

Робочі параметри SFP модуля GPON OLT

Пристрій призначений для функціонування в технології GPON, але може використовуватися і для EPON. Серед позитивних характеристик варто виділити високоякісні випромінювачі, що забезпечують тривалу роботу без погіршення показників. Серед основних характеристик трансивера Alcatel Lucent відзначають такі:

  • Одноволоконні система;
  • передача даних - 2,5 Гб/с;
  • прийом даних - 1,25 Гб/с;
  • найбільша дистанція зв'язку - 20 км;
  • показник потужності - 3-6,5 dBm;
  • чутливість становить -30 dBm;
  • напруга в межах 3,14-3,47 В.

Максимального показника потужності +6,5 dBm цілком достатньо для надійного функціонування PON-гілки, як і показника чутливості. Максимальна дальність зв'язку в 20 км значно розширює сферу використання трансивера цього виробника.

Особливості використання модуля SFP

Пристрій обладнаний роз'ємами SC. Розробники забезпечили його опціями діагностики DDM і режимом гарячої заміни, які полегшили процес експлуатації. Дані передаються на частоті 1490 нм., Приймаються - 1310 нм. Трансивер демонструє напругу 3,3 В, він може експлуатуватися при температурі від 0 до +70 градусів. Призначений він для внутрішнього застосування, не здатний працювати в умовах високої вологості або низьких температур, що потрібно враховувати при монтажі.

При виготовленні модуля використовувалися якісні матеріали, тому на його роботу дається тривала гарантія. Трансівер проведений у відповідності з усіма необхідними стандартами. Вартість продукту компанії Alcatel Lucent цілком доступна для оптових і роздрібних покупців.

Таким чином, SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM - це надійний і ефективний трансивер з високими показниками швидкості і дальності передачі/прийому даних. Якісне виконання і розумна ціна роблять його кращим вибором для багатьох клієнтів.

Довжина хвилі передача/прийом TX 1490/RX 1310
Модель 3FE53441BA 01
Тип обладнання SFP трансивер
Дальність передачі даних 20 км
Потужність +3 до +7 дБм.
Споживана напруга 3.135 до 3.465 В
Швидкість передачі даних передача/прийом 2488/1244 Mbps
Температура роботи 0° до +70°;
Чутливість приймача -30 dBm
Інтерфейс користувача SC
Клас лазера С+
Підтримка моніторингу DDM Так

Відгуки

Написати відгук

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM, Alcatel Lucent

SFP GPON OLT модуль 2.5Gb, 20km, C+, DDM, Alcatel Lucent

SFP трансивер виробництва Alcatel Lucent для GPON OLT. Дальність дії 20 км. Швидкість передачі даних - 2,5 Гбіт, прийому - 1,25 Гбіт. Показник потужності - 3-6,5 dBm. Чутливість -30 dBm;

4 інших товарів цієї ж категорії