636

UniFi AC In-Wall / Ubiquiti UAP-AC-IW

Новий товар

4 536 грн.

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Опис UniFi AC In-Wall

UAP-AC-IW - це сучасний пристрій від компанії Ubiquiti, який з простої Ethernet-розетки робить повноцінну 2-хдіапазонну бездротову точку доступу. Дуже добре підходить для роботи в житлових і офісних приміщеннях, встановлюється на стіну.

Технічні параметри точки доступу UniFi AC In-Wall AP Ubiquiti

UAP-AC-IW виконується у вигляді стандартної розетки RJ45 стильного дизайну. Обладнана двома гігабітними портами. Їх розташування внизу корпусу дає можливість легко заховати кабелі від приєднаних приладів. Ще один порт може використовуватися для живлення іншого обладнання за стандартом PoE 802.3af для зменшення загальної кількості кабелів в приміщенні.

Основні технічні характеристики точки доступу UAP-AC-IW UBNT:

  • два частотні діапазони: 2,4 і 5 GHz;
  • потужність - по 20 dBm;
  • двухдиапазонная антена MIMO 2x2;
  • бездротовий стандарт 802.11 a/b/g/n/ac;
  • радіус дії - до 100 м.

Швидкість передачі даних залежить від робочої частоти. Загальна швидкість становить 1 167 Мб/с, з них: 300 Мб/с - на 2,4 GHz, 867 Мб/с - на 5 GHz. Радіоначинка точки доступу представлена внутрішніми дводіапазонними антенними з посиленням 20 dBm.

Робочі особливості UAP-AC-IW Ubiquiti

Призначена точка доступу для встановлення на стінах, не потребує спеціальних інструментів. Потужність складає 100 mW, безпеку шифрування забезпечує WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise. Точка доступу забезпечує одночасну діяльність до 250 клієнтів.

UniFi AC In-Wall AP UBNT працює при температурі від -10 до +50 градусів, вологість повітря повинна бути в межах 5-95%. Пристрій призначений для внутрішнього використання, в іншому випадку він може вийти з ладу. Ці фактори необхідно враховувати при купівлі та встановленні.

Серед додаткових функцій варто виділити обмеження швидкості на клієнта, ізоляцію гостьового трафіку. Точка доступу від Ubiquiti має компактні габарити:

  • розміри: 139.7 x 86.7 x 25.7 мм;
  • вага - 0,2 кг.

UniFi AC In-Wall AP проводиться з якісних матеріалів. Компанія Ubiquiti відома по всьому світу своєю продукцією, тому сумніватися в її надійності не потрібно. Представлена точка доступу відповідає всім стандартам і вимогам, була випробувана і готова до безперервної роботи в умовах високого навантаження.

Купити точку доступу Ubiquiti

Пристрій працює в режимі Multiple SSID, підтримується веб-інтерфейс. На жаль, порти USB і WAN не передбачені. На корпусі є кнопка скидання на заводські настройки.

UniFi AC In-Wall AP ідеально підходить для монтажу в приміщеннях з мінімальною робочою площею або продуманим дизайном, в якому не можна встановити габаритне обладнання на стіні. Її найкраще використовувати для поширення бездротового інтернету у великому будинку або офісі.

Купити точку доступу UniFi AC In-Wall AP від компанії Ubiquiti можна в нашому інтернет-магазині. Представлені товари вироблені відомими компаніями і перевіряються на працездатність перед відправкою. Доставка можлива будь-якими кур'єрськими службами, оплата - після отримання замовлення. Вартість точки цілком доступна для приватних клієнтів, а оптові замовники отримують її за зниженою ціною.

Точка доступу UAP-AC-IW Ubiquiti - це не єдине наше рішення для організації бездротових мереж. У великому каталозі кожен клієнт вибере для себе відповідний варіант.

Офіційна документація від Ubiquiti Networks:

⇩ ДЕТАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ ОПИС

⇩ ІНСТРУКЦІЯ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ

Розміри 139.7 x 86.7 x 25.75 мм
Вага 0.2 кг
Живлення Passive Power over Ethernet (48V), 803.2at Supported (Supported Voltage Range: 44 to 57VDC)
Споживана потужність 7W
Кнопки Reset
Модель UniFi AC In-Wall | UAP-AC-IW
Виробник Ubiquiti Networks
Тип обладнання точка доступу
Робоча частота 2.4 GHz + 5.3 GHz
Вбудована антена Є антена
Випромінювання 360°
АС стандарт Присутній
Гігабітний порт 3 порти
Дальність передачі даних 100 м
Потужність 100 mW
Наявність PoE Є PoE
Підтримка MIMO 2x2
Порти 3 х 10/100/1000 Ethernet Ports
Порти з подачею живлення PoE Out - 48V Pass‑Through (Pins 1, 2+; 3, 6‑)
Стандарт IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Температура роботи ‑10 до 50° C
Віртуальні локальні мережі(VLAN) 802.1Q
Кількість абонентів 250

Тех. опис UniFi AC In-Wall

Детальний технічний опис від Ubiquiti Networks для UAP-AC-IW

Завантажити (9.44M)

Інструкція UniFi AC In-Wal

Інструкція від Ubiquiti Networks по встановленню UAP-AC-IW

Завантажити (2.45M)

Відгуки

Написати відгук

UniFi AC In-Wall / Ubiquiti UAP-AC-IW

UniFi AC In-Wall / Ubiquiti UAP-AC-IW

Внутрішня точка доступу від Ubiquiti, яка кріпиться на стіну. Дуже добре підходить для будинку або офісу. Працює на частотах 2.4 і 5 GHz. Радіус дії до 100 м. Пропускна здатність 1167 Мбіт. 250+ клієнтів одночасно. Підтримка AC стандарту. Потужність 100 mW.

30 інших товарів цієї ж категорії