627

UNIFI AC HD / Ubiquiti UAP-AC-HD

Новий товар

16 380 грн.

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Опис UNIFI AC HD

UAP-AC-HD - це сучасна точка доступу від компанії Ubiquiti Networks. Серед головних переваг варто виділити підтримку стандарту Wave 2 і високі технічні характеристики. Її пропускна здатність на частоті 2,4 GHz становить 0,8 Гб/с, а на частоті 5 GHz - 1,7 Гб/с. Тому варто розглянути цей пристрій детальніше.

Основні робочі параметри UNIFI AC HD Ubiquiti

Робота одночасно в двох частотах діапазонах дає можливість збільшити число абонентів, що обслуговуються. Перевага діапазону 2,4 GHz полягає в дальності і стійкості до різних перешкод, тому бездротовий зв'язок може розгортатися в приміщеннях з товстими стінами і перекриттями. Він має три канали, які не перетинаються між собою, тому робота на одній площі з іншими точками доступу може бути ускладнена. Частотний діапазон 5 GHz не може похвалитися дальністю зв'язку, так як сильно сприйнятливий до перешкод. Але він відрізняється великою кількістю непересічних каналів.

Головні технічні характеристики точки доступу UNIFI AC HD:

  • дві антени по 3 dBi і ще дві - по 4 dBi;
  • потужність - 25 dBm;
  • використовувана потужність - 12 В;
  • стандарт - 802.11 a/b/g/n/ac/ac-wave2;
  • габарити: 220 х 220 х 48.1 мм.

Підтримка 802.11 ac дозволяє пристрою компанії Ubiquiti Networks збільшити якість передачі даних при великій кількості приєднаних до мережі абонентів. Канал розділяється на підканали і організовується безперервний зв'язок з кожним приєднаним абонентом.

Переваги точки доступу UAP-AC-HD UBNT

UNIFI AC HD створена для одночасного обслуговування 250 абонентів, так як в ній суміщені Dual-Band і 802.11ac. Останній стандарт працює з каналами на 160 MHz і технологією MU-MIMO. У моделі реалізована технологія формування променю, завдяки якій організовується інтелектуальний взаємозв'язок антен різних радіомодулів для підвищення інтерференції сигналу зв'язку в місці розташування обладнання абонента.

Вихідний сигнал може бути з найбільшою потужністю в 25 dBm. Для підключення до мережі передбачено 2 порти Ethernet. Вони використовуються і для подачі електроенергії на точку доступу за допомогою PoE.

UNIFI AC HD працює по 4 каналам зв'язку. Підтримка технології MU-MIMO можлива в режимі Downstream, коли дані передаються від пристрою до абонента. В іншому режимі обслуговується тільки один клієнт. Присутня зворотна сумісність з абонентським обладнанням 802.11ac Wave 1. У такому випадку клієнти отримають параметри цього стандарту.

Особливості експлуатації точки UNIFI AC HD

Точка доступу Ubiquiti призначена для використання при температурі від -10 до +70 градусів, вологість повітря повинна бути в межах 5-95% без конденсату. В іншому випадку робота пристрою може бути порушена.

Вага обладнання - всього 0,5 кг без кріплення. Блок живлення - 48 В 0,5 А. На корпусі присутня кнопка скидання до заводських налаштувань. Вироблено воно з якісних комплектуючих.

Точка доступу UAP-AC-HD рекомендується для умов, в яких потрібно найвища швидкість з'єднання з безліччю клієнтів. Робота за технологіями beamforming і Mu-Mimo сприяє відмінній якості зв'язку при підвищених навантаженнях і безлічі приєднаних пристроїв.

Купити UNIFI AC HD від Ubiquiti можна у нас. Інтернет-магазин реалізує мережеве обладнання за розумною ціною. На нього надається надійна гарантія, а досвідчені менеджери підкажуть вам відповідний варіант. Можлива покупка як в роздріб, так і оптом з оперативною доставкою.

Официальная документация от Ubiquiti Networks:

⇩ ДЕТАЛЬНОЕ ТЕХНИЧЕСКОЕ ОПИСАНИЕ

⇩ ИНСТРУКЦИЯ ПО УСТАНОВКЕ

Розміри 220 х 220 х 48.1 мм
Вага без кріплення 0.53, з кріпленням 0.66 кг.
Живлення 48V, 0.5A Gigabit PoE Adapter
Споживана потужність 12W
Кнопки Reset
Модель UNIFI AC HD | UAP-AC-HD
Виробник Ubiquiti Networks
Тип обладнання Точка доступу
Робоча частота 2.4 GHz + 5.3 GHz
Вбудована антена Є антена
Випромінювання 360°
Коефіцієнт підсилення 2.4 GHz - 3 dBi x2; 5 GHz - 4 dBi x2
АС стандарт Присутній
Безпека/Шифрування WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
Гігабітний порт 2 порти
Потужність 25 dBm
Порти 2 х 10/100/1000 Ethernet
Застосування Внутрішнє
Стандарт IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ac-wave2
Температура роботи -10 до 70° C

Тех. опис UAP-AC-HD

Детальний технічний опис від Ubiquiti Networks для UNIFI AC HD

Завантажити (6.51M)

Інструкція UAP-AC-HD

Інструкція від Ubiquiti Networks по встановленню Unifi AC HD

Завантажити (5.62M)

Відгуки

Написати відгук

UNIFI AC HD / Ubiquiti UAP-AC-HD

UNIFI AC HD / Ubiquiti UAP-AC-HD

Внутрішня точка доступу від Ubiquiti Networks з підтримкою двох діапазонів 2.4 і 5 GHz. Підтримка 4x4 MU-MIMO. Потужність 25 dBm. 2 гігабітних порти. Стандарт - 802.11 a/b/g/n/ac/ac-wave2.

30 інших товарів цієї ж категорії