591

D-Link DES-1008D

Новий товар

630 грн.

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Загальний опис D-Link DES-1008D

D-Link DES-1008D - досить простий, доступний і надійний некерований комутатор від компанії D-Link International швидко завоював довіру споживачів. І це не дивно, бо це пристрій швидко налаштовується, забезпечує можливість передачі інформації на рівні 10/100 Мбіт/с, забезпечує підключення до наявних входів практично будь-якого обладнання з подальшим його автоматичним налаштуванням. Завдяки комутатора сучасного типу D-Link DES-1008D можна налаштувати мережу для невеликої кількості споживачів з можливістю одночасного підключення 8 різних користувачів. При цьому пристрій підтримує досить високий рівень передачі інформації, а також низький поріг відгуку в процесі транспортування інформації.

Пристрої виробника D-Link International володіють певним набором характеристик гнучкості, здатні працювати в умовах досить високого рівня навантажень, повністю задовольняють потреби споживачів в домашніх умовах, або невеликих офісних приміщеннях для отримання, подальшого розподілу і передачі інформації з мережі.

Переваги пристрою

Зазвичай D-Link DES-1008D комутатор виробництва тайванської компанії D-Link International використовується в якості настільного домашнього розподільника. І це не дивно, тому що пристрій для цих цілей має безліч переваг, зокрема:

  • 8 виводів комутатора мають можливість автоматичного визначення рівня передачі інформації, гнучко вписуючись до мережі Інтернет. Все це завдяки наявності можливості визначати швидкість мережі автоматично, використовуючи сучасний стандарт 10Base-T, або ж вдосконалений 100Base-TX;
  • в комутаторі D-Link DES-1008D підтримується практична функція, що дозволяє оптимально управляти потоками, завдяки якій при заповненні буфера пристрою відбувається короткочасна зупинка передачі інформації з тим, щоб не захаращувати «шлях» і не створювати передумови для втрати таких даних;
  • всі наявні в пристрої порти визначають MDI/MDIX полярність в повністю автоматичному режимі, що дозволяє відмовитися від використання додаткових сполучних проводів і кабелів;
  • пристрій може безпосередньо підключатися відразу до комп'ютерів, що істотно зменшує ймовірність отримання «вузьких місць» в системі транспортування навіть великих масивів інформації.

Компанія D-Link International пропонує просте рішення проблеми побудови невеликої мережі по цілком прийнятною вартістю.

Розміри 162 x 102 x 28 мм
Вага 0.41 кг
Споживана потужність 5 В
Матеріал сталь
Модель DES-1008D
Виробник D-Link
Тип обладнання Некерований комутатор
Порти 8 портів LAN 10/100 Мбіт/с
Світлодіодні індикатори • На порт: Link/Activity/Speed, • На пристрій: Power
Швидкість передачі даних Ethernet:    • 10 Мбіт / с (напівдуплекс);    • 20 Мбіт / с (повний дуплекс);   Fast Ethernet:    • 100 Мбіт / с (напівдуплекс);    • 200 Мбіт / с (повний дуплекс)
Стандарт IEEE 802.1p (QoS), 802.3 (Ethernet), 802.3u (Fast Ethernet), 802.3az (Energy Efficient Ethernet), 802.3x (Flow Control)
Температура роботи від 0º до 40ºC

Відгуки

Написати відгук

D-Link DES-1008D

D-Link DES-1008D

Некерований комутатор від компанії D-link з 8 портами 10/100Base-TX.

6 інших товарів цієї ж категорії