634

UniFi Switch US-24 Ubiquiti

Новий товар

9 744 грн.

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Опис UniFi Switch US-24

Нова лінійка комутаторів Ubiquiti Networks пропонує на вибір дві моделі: з блоком живлення на 500W або 250W. Дані моделі є PoE комутаторами, які оснащені портами типу SFP. Вони позиціонуються як пристрої третього рівня (Layer-3) і підтримують всі  їхні специфікації. Також, варто відзначити інноваційну операційну систему від Ubiquiti Networks - Air OS. За допомогою спеціального програмного забезпечення, яке встановлено на неї, можна легко налаштувати комутатор під свої потреби. Unifi Switch US-24 найкраще підходить для створення мереж відеоспостереження або в системах бездротового доступу.

Комутатор US-24 Ubiquiti випускається з 24 Ethernet портами і двома SFP, які мають швидкість 1 Гбіт. За допомогою них здійснюється з'єднання з оптичною лінією. Швидкість буде досягатися до 24 Гб/сек і не буде падати, тому що в комутаторі встановлений захист від помилок при обробці пакетів.

Як говорилося раніше, модель UniFi Switch US-24 поставляється з блоком живлення 250 В. Сам пристрій може поєднувати різні пристрої в один ланцюг або ж давати їм живлення.

Особливості комутатора UniFi Switch US-24 Ubiquiti

Варто виділити такі переваги даної моделі:

  • можна вільно встановити в стійку;
  • один порт для консолі;
  • 24 порти типу RJ45 зі швидкістю 1 Гбіт;
  • 2 порти SFP;
  • максимальна потужність, яку споживає комутатор - 250 Вт;
  • продуктивність - 52 Гбіт/сек;
  • підтримка Power over Ethernet 24 В пасивного виду і POE+ IEEE 802.3at/af;
  • швидкість комутатора - до 38 мільйонів пакетів в секунду.
  • Пропускна здатність, яка не змінюється, - 26 Гбіт/сек.

UniFI Switch має відмінну потужність, тому що всі дані обробляються відразу по всіх портах. Причому вони не будуть перевантажуватися, і втрачати пакети. Щоб полегшити живлення мережі, комутатори використовують технологію PoE+. У UniFi Switch US-24 UBNT встановлені установки на автоматичне визначення пристроїв 802.3af/at і їх живлення пасивним PoE 24В. Пропускна потужність даного комутатора становить 52 Гбіт/сек.

Але, можна з легкістю все перенастроювати, завдяки пакету програм UniFi Controller. Адміністратор, який управляє мережею, може відстежувати UniFi Switch за допомогою зручного веб-додатку. Всі дії в даному програмному забезпеченні зберігаються в хмарному сховищі, так що управляти мережами можна віддалено. Кожна дислокація може мати індивідуальну конфігурацію, звітність і всю статистику по адмініструванню і обліковим даним.

Все програмне забезпечення від Ubiquiti можна скачати на їхньому сайті абсолютно безкоштовно. Для просунутих користувачів є різні утиліти по типу: командного рядка CLI по SSH, консольного порту і Telnet.

UniFi Switch US-24 UBNT поставляється в металевому корпусі, який має класичний формфактор 1U. Пристрій важить 3,7 кг і його можна встановити в стійку. При низькій вартості, комутатор має потужні технічні характеристики і буде відмінним рішенням для різних мережевих рішень.

Офіційна документація від Ubiquiti Networks:

⇩ ДЕТАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ ОПИС

⇩ ІНСТРУКЦІЯ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ

Розміри 443 x 43 x 221 мм
Вага 3.8 кг
Живлення 100-240VAC/50-60 Hz
Модель UniFi Switch US-24
Виробник Ubiquiti Networks
Тип обладнання комутатор 2 рівня
Гігабітний порт 24 порти
Порти 24x10/100/1000 RJ45 ports, 2xSFP ports, 1xRJ45 Serial port
Світлодіодні індикатори Speed/Link/Activity
Швидкість передачі даних 26 Gbps
Температура роботи -5 до 40° C
Кількість портів RJ45 24 порти
Кількість портів SFP 2 порти

Тех. опис UniFi Switch US-24

Детальний технічний опис від Ubiquiti Networks для UniFi Switch US-24

Завантажити (5.14M)

Інструкція UniFi Switch US-24

Інструкція від Ubiquiti Networks по встановленню UniFi Switch US-24

Завантажити (11.45M)

Відгуки

Написати відгук

UniFi Switch US-24 Ubiquiti

UniFi Switch US-24 Ubiquiti

Керований комутатор 2 рівня від Ubiquiti Networks. 24 гігабітних порти 10/100/1000 RJ45. 2 порти SFP. Пропускна здатність 26 Гбіт. Комутаційна здатність 52 Гбіт. Максимальна споживана потужність 25W.

19 інших товарів цієї ж категорії