633

UniFi Switch US-8 Ubiquiti

Новий товар

4 746 грн.

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Опис UniFi Switch US-8

Дана модель Ubiquiti Networks являє собою комутатор з 8 Ethernet портами, які працюють на швидкості 1 Гбіт, і двома портами SFP, щоб приєднуватися до оптоволокна. Живлення поставляється через систему Power over Ethernet прямо через Ethernet порти. Це дуже зручно для побудови бездротових мереж, тому що не потрібно прокладати зайві інжектори живлення.

Кожен порт пристрою Ubiquiti можна налаштовувати окремо. Можна відключити його, встановити потрібну швидкість або вибрати необхідний тип PoE. За роботою портів зручно стежити за допомогою світлодіодних індикаторів, які показують їх стан, швидкість і мережеву активність.

UniFi Switch US-8 UBNT всередині має дуже потужну "начинку". Пристрій може обробляти дані зі швидкістю до 20 Гб/сек, а пропускна здатність всіх портів становить 10 Гб/сек.

Комутатор представлений в сталевому корпусі. Крім своєї надійності, корпус виглядає привабливо і буде мати гарний вигляд у серверній стійці. Пристрій споживає енергії в середньому 75 Вт, якщо роздавати живлення за допомогою PoE. Якщо не використовувати цю функцію - 20 Вт. Вага комутатора становить 1,7 кг разом з кріпленням.

Особливості моделі UniFi Switch US-8 Ubiquiti

З основних плюсів можна виділити:

  • Підтримка функції Power over Ethernet In і Power over Ethernet Out;
  • Пакет програм UniFi Controller;
  • Високі технічні характеристики.

Комутатор UniFi Switch US-8 UBNT може бути підключений до живлення двома шляхами. Перший шлях вимагає наявності комплектного адаптера живлення на 48 В і підводки його до гнізда DC In. Якщо використовувати другий спосіб, то можна подавати технологію PoE In тільки на перший мережевий інтерфейс. Він використовується, в разі просунутої мережевої інфраструктури. Можна використовувати як пасивні PoE, так і PoE+ 802.3af/at. Це дуже корисно, якщо не хочете плутатися в непотрібних проводах.

PoE Out підтримується тільки на одиничному мережевому інтерфейсі. В інших моделях дана функція доступна для всіх інтерфейсів. Це означає, що в UniFi Switch US-8 Ubiquiti можна живити тільки один пристрій. Пасивний PoE працює в режимі Passthrough, так що напруга на виході буде таке ж, як і в самому комутаторі. Потужність навантажень не буде перевищувати 12 Вт. Це робить пристрій більш доступним, тому що дуже часто не потрібно пускати харчування відразу на всі пристрої.

UniFi Controller - унікальне програмне забезпечення, яке зробить користування комутатором US-8 Ubiquiti простим і ефективним. За допомогою даного ПЗ можна управляти комутатором віддалено, а вся статистика, дані і активність буде зберігатися на хмарному сервісі.

В дану модель вбудований процесор ARM Cortex-A9 з частотою 400 МГц. Оперативна пам'ять комутатора становить 256 МБ. Такі характеристики схожі з маршрутизаторами базового рівня. Чи не занадто потужний процесор відмінно доповнює воістину великий обсяг оперативної пам'яті. Пропускна здатність не блокуватиметься навіть на рівні 8 Гбіт/сек, а швидкість обробки даних комутатора Ubiquiti досягає 12 мільйонів пакетів в секунду.

Офіційна документація від Ubiquiti Networks:

⇩ ДЕТАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ ОПИС

⇩ ІНСТРУКЦІЯ ПО ВСТАНОВЛЕННЮ

Розміри 148.0 x 99.5 x 30.7 мм
Вага 0,432 кг
Живлення (1) DC 48V or 24V, Max. 1.25A (1) PoE Input, 802.3 af/at (Pins +1, 2; -3, 6); Passive 24V (Pins +4, 5; -7, 8)
Споживана потужність 12W (Excluding PoE Output)
Модель UniFi Switch US-8
Виробник Ubiquiti Networks
Тип обладнання комутатор 2 рівня
Гігабітний порт 8 портів
Порти 8x10/100/1000 Mbps RJ45 Ports
Порти з подачею живлення Passive 24V (Pins +4, 5; -7, 8)
Світлодіодні індикатори PoE (Port 8), Speed/Link/Activity (All Ports)
Швидкість передачі даних 8 Gbps
Температура роботи -5 до 45° C
Керування пристроєм Ethernet In-Band Management

Тех. опис UniFi Switch US-8

Детальний технічний опис від Ubiquiti Networks для UniFi Switch US-8

Завантажити (4.84M)

Інструкція UniFi Switch US-8

Інструкція від Ubiquiti Networks по встановленню UniFi Switch US-8

Завантажити (3.04M)

Відгуки

Написати відгук

UniFi Switch US-8 Ubiquiti

UniFi Switch US-8 Ubiquiti

Керований комутатор 2 рівня від Ubiquiti. 8 гігабітних портів 10/100/1000 RJ45. Пропускна здатність 8 Gbps. Комутаційназдатність 16 Gbps.

19 інших товарів цієї ж категорії