630

DISC Lite5 / MikroTik RBDisc-5ND

Новий товар

2 100 грн.

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Опис DISC Lite5

Лінійка SXT отримала своє продовження у вигляді моделі DISC Lite5. Таку назву даний пристрій отримав не випадково, адже на зміну шестикутній формі прийшла форма диска. Такий дизайн виглядає більш футуристично і сучасно.

Точка доступу RBDisc-5ND MikroTik може бути встановлена в будь-яких погодних умовах. У неї є 1 мережевий порт, який забезпечує швидкість 10/100 Мбіт/сек з технологією Fast Ethernet. Flash пам'ять пристрою становить 16 мб. DISC Lite5 працює на частоті 5150 - 5875 MHz.

Також, варто відзначити операційну систему RouterOS 3 рівня. За допомогою неї можна легко управляти пристроєм в будь-якому браузері, за допомогою зручного веб-додатку.

Особливості моделі DISC Lite5 MikroTik

Серед цікавих особливостей моделі можна відзначити:

  • Високу продуктивність.
  • Операційну систему Router OS.
  • Новий корпус з новими можливостями.
  • Широку сферу застосування.
  • Значний комплект при покупці.

В точку доступу DISC Lite5 встановлено 64 мегабайти оперативної пам'яті. Чіп Qualcomm AR9344, який працює з частотою в 600 MHz, забезпечує стабільну роботу навіть на сильному рівні завантаженості. Модуль бездротової мережі вбудований в процесор і здатний працювати на 2 каналах MIMO. Також, вони підтримують стандарт 802.11 a/n. DISC Lite 5 працює в діапазоні частот 5150 - 5875 GHz. Варто зауважити, що він не підтримує стандарт 802.11ac, але це не дивно для пристрою такого класу.

Рекомендується використовувати інноваційну функцію Mikrotik - NV2. Цей протокол, який є поліпшеним виглядом звичайного NStreme, значно покращує характеристики точки доступу.

Компанія Mikrotik вже давно встановлює на свої пристрої операційну систему RouterOS. Ліцензія у RBDisc-5nD всього 3-го рівня, так що ціна буде значно нижче, ніж у інших моделей даного типу, але це ніяк не вплине на весь спектр її можливостей.

Розмір, на відміну від попередніх моделей, трішки більше - 26 см в діаметрі, але товщина складає всього 8 см. Такий розмір пов'язаний з розширенням потужності антени. У минулих моделях посилення досягало до 16 dBi, а в RBDisc-5nD коефіцієнт зріс до 21 dBi. Також, така конструкція забезпечує більш вузьку діаграму спрямованості. У старих моделях вона становила 28 градусів, а в DISC Lite5 - 12. Такий функціонал забезпечує поліпшення потужності EIRP до двох разів. Це допоможе збільшити дальність передачі даних і їх прийом.

Цей пристрій є прямим конкурентом LiteBeam M5 від компанії Ubiquiti Networks. Але, на відміну від конкурента, RBDisc-5nD має більш надійну і продуману конструкцію. І сфера застосування даної моделі в рази більше.

DISC Lite5 представлена компанією Mikrotik як пристрій з оптимальною ціною, при високій продуктивності. Ця модель стане відмінним вибором для підключення CPE користувачів (віддалених) до WISP станції провайдера (базової). Цей пристрій - відмінний варіант для побудови бездротових мостів типу "точка-точка" базового рівня на середніх відстанях.

Пристрій живиться за допомогою технології Passive PoE. У зв'язку з цим, в комплекті поставляється інжектор і адаптер харчування.

Встановити RBDisc-5nD на щоглу не стане проблемою, тому що в комплекті є металевий хомут. Він допоможе надійно і міцно закріпити точку доступу в будь-якому місці. У моделі є сумісність з усіма механізмами кріплень Mikrotik QuickMount.

Розміри 265x265x80 мм
Живлення Passive PoE input 11-30 V
Споживана потужність 6 W
Процесор AR9344 600 MHz
Оперативна пам'ять 64 MB
Радіочастотний спектр 5.150-5.875 GHz
Модель DISC Lite5 | RBDisc-5ND
Виробник MikroTik
Тип обладнання Точка доступу
Робоча частота 5.3 GHz
Вбудована антена Є антена
Випромінювання Спрямоване
Коефіцієнт підсилення 21 dBi
Частота процесора 600 MHz
Вбудована пам'ять Flash 16 MB
Підтримка ОС RouterOS, level 3
Порти 1 x 10/100 Mbit/s Fast Ethernet c Auto-MDI/X
Температура роботи -40°C до +70°C
Чутливість приймача TX/RX @ MCS0 25dBm / -96dBm, TX/RX @ MCS7 19dBm / -75dBm, TX/RX @ 6Mbit 25dBm / -96dBm, TX/RX @ 54Mbit 20dBm / -80dBm

Відгуки

Написати відгук

DISC Lite5 / MikroTik RBDisc-5ND

DISC Lite5 / MikroTik RBDisc-5ND

Зовнішня точка доступу від MikroTik для з'єднань точка-точка. Працює на частоті 5 GHZ. Посилення антени 21 dBi. Процесор 600 MHz. 64 MB оперативної пам'яті. 1x 10/100Mbps Ethernet.

30 інших товарів цієї ж категорії