1880

Unifi Cloud Key / Ubiquiti UC‑CK

Новий товар

3 738 грн.

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Опис Unifi Cloud Key

Сучасний контролер Unifi Cloud Key використовується для виконання професійного управління безліччю точок доступу Wi-Fi. За своєю формою UC-CK Ubiquiti є малогабаритним, компактним швидкісним пристроєм обробки даних. Такий собі кишеньковий комп'ютер з відповідним програмним забезпеченням, настройка і управління яким здійснюється дистанційно, використовуючи звичайний Web-браузер.

Важливо відзначити, що останні моделі таких пристроїв від Ubiquiti Networks вже підтримують вільне підключення до хмарних технологій, через що управляти таким контролером можна з будь-якої точки планети, де є вихід до мережі Інтернет. Пристрій Ubiquiti Unifi Cloud Key незамінний для тих, хто бажає економити місце і не привертати для обслуговування контролера окремий комп'ютер. Просто підключіть пристрій до встановленого маршрутизатора, а далі отримаєте можливість дистанційного керування всіма підключеними через нього мережами.

Короткі характеристики приладу Unifi Cloud Key Ubiquiti

Представлений контролер являє собою малогабаритне пристосування 21,7 × 43,4 × 121,9 мм, і загальна вага якого не перевищує 110 грам. Має один гігабітний порт, слоти для карт пам'яті і стандартний мікро-USB роз'єм. Також тут присутній процесор на 4 ядра, гігабайт оперативної пам'яті, які сигналізують стан приладу індикатори, кнопки запуску і перезавантаження.

UC-CK Ubiquiti комплектується сполучними кабелями, картою пам'яті на 8 гігабайт, а також короткою, але дуже детальною інструкцією, як цим приладом користуватися на практиці. Додатково, якщо буде така необхідність, можна докупити спеціальні шнури та адаптери. Налаштовується і запускається в роботу швидко.

Функціональні особливості моделі UC-CK Ubiquiti Networks

  • Пропонована модель Unifi Cloud Key має безліч технологічних новинок, за допомогою яких вона істотно розширила свої функціональні можливості, де доцільно виділити такі:
  • наявність базового, вже встановленого програмного продукту, що дозволяє відразу запускати контролер в роботу;
    завдяки такому приладу від Ubiquiti немає необхідності встановлювати додаткові програмні продукти на комп'ютер, ноутбук, планшет і постійно тримати їх включеними в мережу;
  • має високий рівень безпеки в процесі дистанційного обслуговування приладу через глобальну мережу;
  • UC-CK підтримує взаємодію з гібридними хмарними технологіями, внаслідок чого пристрій може «накрити» як окремі елементи, так і всю обслуговується мережу цілком.
Розміри 21.7 x 43.4 x 121.9 мм
Вага 0.110 кг
Живлення 802.3af PoE or Micro-USB 5V, Minimum 1A
Споживана потужність макс. 5W
Процесор Quad-Core SoC
Кнопки Reset to Defaults
Модель Unifi Cloud Key | UC‑CK
Виробник Ubiquiti Networks
Тип обладнання Аппаратный контроллер
Порти (1) 10/100/1000 Ethernet Port
Порти з подачею живлення -Passive PoE (Pairs 4, 5+; 7, 8 Return)
Температура роботи 0 ... 40° C

Відгуки

Написати відгук

Unifi Cloud Key / Ubiquiti UC‑CK

Unifi Cloud Key / Ubiquiti UC‑CK

Апаратний контролер для управління точками доступу UniFi від Ubiquiti Networks. Процесор Quad-Core SoC. 1 Gb оперативної пам'яті DDR. 1x 10/100/1000 Ethernet Port. Micro-USB 5V.

30 інших товарів цієї ж категорії