Очікується надходження!

657

NanoStation 5ac / Ubiquiti NS-5AC

Новий товар

Швидке замовлення в один клік
Введіть ваше ім'я і телефон або email. Наші фахівці зв'яжуться з Вами для уточнення деталей замовлення!
Я згоден клієнтська угода.
   
.
Купити в один клік

Опис NanoStation 5ac Ubiquiti

Сучасна NanoStation 5ac Ubiquiti Networks являє собою всепогодну точку доступу для зовнішнього використання. Цей пристрій має класичне оформлення, оригінальний дизайн, вільно налаштовується для роботи через U-Mobile. Пропонована компанією NanoStation 5ac Ubiquiti може використовуватися як прогресивна станція PtMP, або простий міст PtP. Має можливість дистанційного бездротового керування внаслідок підтримки опції Wi-Fi.

Технічні параметри NanoStation 5ac UBNT

Точка доступу підтримує тактову частоту на рівні 5 GHz. Крім цього пристрій NS-5AC UBNT посилено сучасною вбудованою антеною (посилення 13 dbi). Тут встановлено прогресивний процесор MIPS 74K, що забезпечує високу швидкість його роботи. При цьому для виконання швидкої обробки даних встановлено 128 MB ОЗУ, а також один гігабітний порт.

Точка доступу NanoStation 5ac, яка має компактні габаритні розміри і загальну вага, що не перевищує 180 грам. Зовні закріплення NS-5AC Ubiquiti здійснюється за допомогою спеціальних пластикових хомутів, які в лічені секунди надійно фіксують пристрій до спеціальної пластикової щогли, що дозволяє не боятися навіть великих поривів вітру. Пристрій NS-5AC Ubiquiti Networks живиться від блоку живлення в 24В, при цьому сила струму не повинна перевищувати рівень в 0,5 А. В іншому випадку точка доступу може не витримати навантаження і просто вийти з ладу.

Пристрій такого типу може без будь-яких труднощів переносити діапазони зовнішніх температур від -40 до +70 градусів Цельсія. При цьому пристрій буде коректно працювати навіть за умови, що рівень зовнішньої вологості становить 95%.

Інтелектуальна начинка NS-5AC

Точка доступу NanoStation 5ac має операційну систему нового покоління AirOS 8, яку розробляли для пристроїв подібного типу. Вона відкриває перед клієнтами безліч нових функціональних можливостей, проста в управлінні, істотно покращує якість роботи внутрішнього обладнання, а також бездротові з'єднання з іншими пристроями.

NanoStation 5ac підтримує практично всі доступні шифрувальні коди. Швидко налаштовується в процесі підключення Інтернет мережі і може працювати як потужний роутер, або ж невеликий сервер. Іншими словами відмінне рішення для тих, хто бажає завжди отримувати високу якість бездротового з'єднання незалежно від умов роботи обладнання.

Розміри 179 x 77.5 x 59.1 мм
Вага 0.18 кг
Споживана потужність 8.5W
Процесор MIPS 74K
Оперативна пам'ять 128 MB
Модель NanoStation 5ac | NS-5AC
Виробник Ubiquiti Networks
Тип обладнання точка доступу
Робоча частота 5.3 GHz
Вбудована антена Є антена
Випромінювання 43°
Коефіцієнт підсилення 13 dBi
АС стандарт Присутній
Гігабітний порт 1 порт
Порти 1 х 10/100/1000 Mbps Ethernet
Порти з подачею живлення Passive PoE (Pairs 4, 5+; 7, 8 Return)
Споживана напруга 24V ±10%
Світлодіодні індикатори Power, Ethernet, 4 х Signal Strength
Температура роботи -40 до 70° C
Ширина каналу 10 MHz, 20 MHz, 30 MHz, 40 MHz, 50 MHz, 60 MHz, 80 MHz

Відгуки

Написати відгук

NanoStation 5ac / Ubiquiti NS-5AC

NanoStation 5ac / Ubiquiti NS-5AC

Зовнішня точка доступу від Ubiquiti Networks. Вбудована антена з частотою 5 GHz і посиленням 13 dBi. 1 гігабітний порт 10/100/1000 Ethernet. Підтримка PoE. Підтримка airMAX ac.

30 інших товарів цієї ж категорії