Антени  Тут є 36 товарів

товарів на сторінці
Показано 16 - 30 з 36 товарів
Показано 16 - 30 з 36 товарів
Антени

Бездротові wi-fi антени в Україні

Сьогодні функціональні можливості антен істотно розширилися. І крім звичної для старшого покоління функції прийому сигналу для радіо і телемовлення їх сьогодні активно використовують і для побудови Інтернет мереж. Компанія «Gigahertz» пропонує купити антену в Україні для розв'язання будь-яких сучасних завдань пе...

Бездротові wi-fi антени в Україні

Сьогодні функціональні можливості антен істотно розширилися. І крім звичної для старшого покоління функції прийому сигналу для радіо і телемовлення їх сьогодні активно використовують і для побудови Інтернет мереж. Компанія «Gigahertz» пропонує купити антену в Україні для розв'язання будь-яких сучасних завдань передачі і прийому сигналів. Пропоновані зовнішні антени мають компактні габарити, виготовляються зі стійких до корозії матеріалів, не бояться різких перепадів температур, мають легку вагу і компактні габарити.

У той же час ціни на антени тут залишать найприємніші враження, дозволять вибрати саме те, що потрібно конкретно вам для вирішення завдань передачі і прийому інформації найрізноманітніших обсягів і обраним вами способом.

Які антенні можна купити в «Gigahertz»?

У сучасному розумінні антена зовнішня це не тільки точка прийому сигналу, це щось більше за функціональними характеристиками і можливостям. Наявні в асортименті WiFi антени дозволяють швидко налаштувати мережі різної складності з можливість передачі сигналу, як на довгі, так і на короткі дистанції.

  1. Всебічно спрямовані Вай Фай антени. Пристрої цього роду підходять там, де є компактне розміщення приймачів сигналу на невеликій площі. Ідеальні такі антени для Інтернету в невеликому пансіонаті, на базі відпочинку, котеджному компактному містечку, наметовому таборі. Головне правильно розрахувати потужність передачі сигналу і підібрати оптимальне місце для установки антен бездротового зв'язку.
  2. Цілеспрямована бездротова антена. Цей тип товарів відмінно підійде тим, хто забезпечує передачу сигналу на тривалі відстані (може досягати навіть десятків кілометрів). Невеликий мінус - антена Wi Fi такого роду може мати невеликий кут розсіювання сигналу, вийшовши за межі якого (випадковий зсув), пристрій просто перестане виконувати свої функції.

Важливо відзначити, що наявні в асортименті антени бездротової мережі Wi Fi можуть використовуватися як для внутрішньої, так і для зовнішньої транспортування інформації. Ціни на продукцію будуть залежати від продуктивності приладу, а також від дальності передачі сигналу. Тут можна купити антени для роутера, щоб посилити домашній сигнал бездротового з'єднання, або ж вибрати недорогі антени до модемів.

Іншими словами наявна тут продукція дозволить задовольнити і любителів, і професіоналів які шукають WiFi антени точки доступу для побудови мережі заданої функціональності і продуктивності.

Переваги вибору «Gigahertz»

Багато в чому вибір компанії залежить не тільки від ціни продукції, а й від подальшого обслуговування, супроводу, надання технічної, організаційної, консультативної допомоги. Адже сьогодні спрямовані антени в Україні пропонує безліч компаній. Та й цінова політика мало чим відрізняється. На багато, зіткнувшись з великою різноманітністю, іноді губляться - що ж треба конкретно їм.

Тому просто запропонувати антени зв'язку без консультаційної допомоги, підказки, спрощення способу покупки і доставки товару часто стає причиною відмови співпраці з конкретною компанією, навіть якщо її цінова політика цілком прийнятна. Фахівці компанії готові відповісти на всі навіть найскладніші питання наших клієнтів, допоможуть підібрати оптимальні за ціною і якістю антени для бездротового Інтернету, допоможуть швидко оформити замовлення, організовують прискорену безпечну доставку, а також дадуть відповідь на всі ваші запитання в процесі установки придбаного у нас обладнання .

Більше