Точки доступу  Тут є 144 товарів

товарів на сторінці
Показано 31 - 45 з 144 товарів
Показано 31 - 45 з 144 товарів
Точки доступу

Купити бездротові точки доступу в магазині «Gigahertz»

Сьогодні користувачі намагаються відійти від прокладки проводів під час побудови мережі для передачі і обміну інформацією, це можна робити використовуючи можливості точки доступу WiFi. Такий підхід суттєво спрощує як процедури налаштування обладнання, позбавляє від численних побутових пробле...

Купити бездротові точки доступу в магазині «Gigahertz»

Сьогодні користувачі намагаються відійти від прокладки проводів під час побудови мережі для передачі і обміну інформацією, це можна робити використовуючи можливості точки доступу WiFi. Такий підхід суттєво спрощує як процедури налаштування обладнання, позбавляє від численних побутових проблем, що неминуче виникають в процесі прокладання кабельної лінії. Крім цього сучасна Wi Fi точка доступу за своєю продуктивністю вже нічим не поступається кабельним аналогам, а за деякими параметрами навіть істотно їх перевершує. Це особливо актуально, коли потрібно передати сигнал на відстань до 30 км без втрати його потужності з підтримкою заданого потоку транспортування інформації.

Асортимент точок доступу в магазині «Gigahertz»

Тепер трохи про те, що ж готова запропонувати компанія в частині продажу точок доступу Mikrotik, або ж точок доступу Ubiquiti, які займають сьогодні лідируючі позиції на ринку товарів подібного типу. З усього представленого асортименту продукції подібного типу умовно можна виділити кілька базових напрямків, які виступають оптимальним орієнтиром для тих, хто ще не визначився з кінцевим вибором необхідної конфігурації елементів для побудови заданої мережі.

  1. Внутрішні точки доступу Інтернет. Маршрутизатор подібного типу активно використовуються в домашніх умовах, коли потрібно забезпечити «роздачу» трафіку серед численних користувачів, підключених до одного пристрою. Як правило, присутній один провідний вхід від провайдера, а подальший розподіл здійснюється вже через Вай-Фай точки доступу.
  2. Зовнішні точки доступу. В цьому випадку пристрої можна поділити умовно на два основних типи, а саме на цілеспрямовані, передають (приймаючі) дані конкретно в заданому напрямку, або ж кругові, що забезпечують певний радіус покриття з тим, щоб дати можливість всім, хто увійшов в цей радіус, і має права доступу до мережі, користуватися мережею.

Потрібно відзначити, що купити бездротову точку доступу це означає ще й отримати високотехнологічний пристрій, за допомогою якого можна не тільки транспортувати інформацію, але і проводити маніпуляції адміністрування, з тим, щоб встановлювати певні обмеження, настройки, тимчасові проміжки роботи, обсяги споживання, ресурси, дозволені до відвідування і безліч інших подібних моментів. Іншими словами, пропоновані «Gigahertz» роутери точки доступу здатні задовольнити запити, як любителів, так і професіоналів в області налаштування високотехнологічного обладнання.

Переваги вибору продукції «Gigahertz»

Тепер трохи про те, чому купити точки доступу в Україні через нашу компанію краще, ніж замовляти такі ж послуги в конкурентів. Звичайно, якщо порівнювати вартість аналогічної продукції в різних точках її продажу, то ціни на точки доступу в Україні практично повсюдно тримаються на одному рівні. Тільки ось небагато з них можуть забезпечити якість обслуговування і подальший супровід своєї продукції до моменту, поки вона не почне повноцінно функціонувати. Фахівці компанії готові провести повноцінне консультування і професіоналів, і аматорів, і тих, хто ще не визначився з остаточним рішенням.

Крім іншого тут здійснюється продаж точок доступу оптом, що істотно спрощує завдання тим, хто шукає однотипну продукцію за прийнятною ціною. Адже купуючи точки доступу оптом, ви не тільки економите в грошах, але і гарантуєте установку і настройку сумісного працездатного і перевіреного обладнання. І все це під чуйним супроводом наших професійних консультантів магазину «Gigahertz».

Більше

Точки доступу

Фільтр

Включено фільтри:
Наявність PoE
Оперативна пам'ять
Роз'єм для SFP модуля
АС стандарт

Інформація

Знижки

Поки що немає товарів зі знижкою.

Наші магазини

Теги