Маршрутизатори  Тут є 83 товарів

товарів на сторінці
Показано 46 - 60 з 83 товарів
Показано 46 - 60 з 83 товарів
Маршрутизатори

Кабельні та бездротові маршрутизатори

Щоб побудувати бездротову домашню мережу інтернет з прийнятними параметрами передачі і обробки інформації досить купити маршрутизатор навіть невеликої потужності. Тут потрібно розуміти, що бездротовий маршрутизатор істотно знижує наявність в будинку кількості кабельної продукції, пропадає необхідність побудо...

Кабельні та бездротові маршрутизатори

Щоб побудувати бездротову домашню мережу інтернет з прийнятними параметрами передачі і обробки інформації досить купити маршрутизатор навіть невеликої потужності. Тут потрібно розуміти, що бездротовий маршрутизатор істотно знижує наявність в будинку кількості кабельної продукції, пропадає необхідність побудови спеціальних коробів для кабелів або зовсім ремонтних робіт з тим, щоб оптимально такі кабелі протягнути з одного приміщення в інше. Для тих же, хто шукає можливість організації високошвидкісної мережі у великому офісному будинку доцільно розглядати наявну пропозицію продажу маршрутизаторів оптом.

Асортимент маршрутизаторів в «Gigahertz»

Компанія пропонує своїм потенційним клієнтам найрізноманітніші роутери оптом. Тут є можливість підібрати спрощені, дешеві маршрутизатори Wi Fi, за допомогою яких можна в лічені хвилини налаштувати бездротову домашню мережу. Або ж придбати сучасні Wi Fi маршрутизатори, що дозволяють з однієї точки підключати одночасно кілька сотень користувачів.

Перевага таких рішень очевидна. Адже у вас з'являється унікальна можливість підібрати роутер маршрутизатор, який дозволить задовольнити одну або кілька одразу ключових потреб:

  1. Можливість покупки товару за доступною ціною. Прості моделі маршрутизаторів мережі дають можливість за мінімальну вартість обладнання побудувати цілком захищену, що має мінімально необхідний набір технічних параметрів, за допомогою яких ви зможете активно працювати, грати, виконувати складні завдання, швидко отримувати інформацію з мережі.
  2. Вибір інтернет маршрутизатора для роботи в різних умовах. Так уже склалося, що мережі сьогодні будуються не тільки всередині приміщень, а й на вулиці. І тут часто необхідно забезпечити передачу сигналу на досить тривалий відстань. Компанія готова запропонувати маршрутизатор точку доступу, яка дозволить підтримувати бездротове з'єднання на відстані в кілька кілометрів.
  3. Можливість отримання дистанційно керованого маршрутизатора мережі. На сайті представлено обладнання, завдяки якому можна повністю управляти всіма процесами, що відбуваються всередині Wi Fi роутера, а саме перерозподіляти трафік, встановлювати режим роботи певним клієнтам, блокувати окремі напрямки.
  4. Універсальний Вай Фай роутер, який живиться як від блоку живлення, так і від підключеної мережі, а також з можливістю взаємодії одночасно з двома провайдерами. Про переваги таких рішень особливо розповідати не будемо. Вони і так очевидні, особливо якщо врахувати, що мережі періодично дають збої через перепади напруги.

Чому варто купити маршрутизатор в «Gigahertz»?

Тепер трохи про те, чому слід вибирати нашу компанію. Звичайно, сьогодні купити роутер в Україні особливих труднощів не викликає. Це можна зробити як шляхом замовлення в Інтернет, так і безпосередньо в одному з безлічі наявних в кожному місті магазинів. І якщо на маршрутизатори ціни в Україні мало чим відрізняються, то щодо надання додаткових консультаційних, або ж логістичних послуг компанія істотно обійшла своїх конкурентів.

Тут працюють не для продажу товару за всяку ціну, а з метою повного задоволення потреби клієнта. З безлічі наявних WiFi роутерів «Gigahertz» консультанти допоможуть підібрати рішення, яке оптимально підійде саме в ваших умовах, з урахуванням перспективного розвитку мережі, а також можливості економії коштів на покупку такого обладнання.

Більше