Список товарів по виробнику Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks створена в США в 2005 р, штат Каліфорнія. Компанія Ubiquiti є великим світовим виробником продукції для бездротової передачі даних і орієнтована на ринки, що формуються з низьким ступенем обслуговування.

Ubiquiti Networks


Ubiquiti Networks створена в США в 2005 р, штат Каліфорнія. Вона є великим світовим виробником продукції для бездротової передачі даних і орієнтована на ринки, що формуються з низьким ступенем обслуговування. За такий невеликий термін компанія UBNT вже встигла вигідно заявити про себе в світі, як надійний виробник


Основними перевагами продукції компанії UBNT, за рахунок яких вона виграє у своїх конкурентів, є компактні розміри, висока якість, простота установки і регулювання, відмінні функціональні можливості. Крім того, обладнання Ubiquiti Networks має доступну ціну і активно використовується на території України, тому часто стає вибором провайдерів, приватних осіб, офісів і підприємств.


Компанія випускає:


1. Точки доступу Wi-Fi, які ідеально працюють в будь-яких погодних умовах.


2. Антени відмінної якості.


2. Wifi радіо мости високої продуктивності.


3. Комутатори та маршрутизатори.


4. Роутери, контролери, живлення.


Потужне обладнання Ubiquiti Networks дозволяє налаштувати бездротовий зв'язок на відстані до 100 км. Крім самого устаткування, компанія виробляє власне програмне забезпечення для нього: AirOS, AirMax, UniFi.

Ще
товарів на сторінці
Показано 31 - 45 з 155 товарів
Показано 31 - 45 з 155 товарів