Вита пара  Тут є 44 товарів

товарів на сторінці
Показано 16 - 30 з 44 товарів
Показано 16 - 30 з 44 товарів
Вита пара

Купити кабель витої пари в Україні

Вита пара - це різновид кабелю зв'язку, в який входить один або більше ізольованих провідників. Вони звиваються між собою для поліпшення зв'язку і покриваються оболонкою з пластику. Вам необхідно купити виту пару, якщо стоїть завдання організації комп'ютерних та телефонних мереж. Інтернет-магазин «Gigahertz» пр...

Купити кабель витої пари в Україні

Вита пара - це різновид кабелю зв'язку, в який входить один або більше ізольованих провідників. Вони звиваються між собою для поліпшення зв'язку і покриваються оболонкою з пластику. Вам необхідно купити виту пару, якщо стоїть завдання організації комп'ютерних та телефонних мереж. Інтернет-магазин «Gigahertz» пропонує широкий асортимент такої продукції.

Що являє собою вита пара в Україні?

Основним матеріалом провідника є мідь або її сплав з алюмінієм. В одному кабелі може бути 2 або 4 виті пари. Класифікують кабель за такими критеріями:

  1. Категорії витої пари. Це може бути категорія 3, 5, 7, 8, також кабель вита пара 5e і 6е. Всі вони відрізняються смугами частот, швидкістю передачі даних і максимальною відстанню зв'язку.
  2. Тип екрану. Наявність букви U в назві означає, що кабель неекранований, F - алюмінієва фольга і S - металеве обплетення. Екранований кабель витої пари захищений від електромагнітних хвиль, які випромінюються офісними пристроями. Металевий екран призначений для поглинання цього випромінювання. Неекранований кабель вита пара UTP працює за умови віддаленого розміщення від великої кількості техніки. Тому ціни за метр неекранованої витої пари нижчі.
  3. Тип жил і число пар. Якщо кабель має безліч жил, то він більш стійкий до частих згинань, використовується при створенні патчкордів, які з'єднують комп'ютер і розетку. Найбільш поширений кабель з 4 парами.
  4. Вид ізоляції. Для ізолювання використовується полівінілхлорид, поліетилен, поліпропілен. Як правило, найчастіше використовують ізоляцію з полівінілхлориду (PVC).
  5. Колір. Він залежить від призначення кабелю. Вита пара UTP для внутрішньої прокладки найчастіше светлосірого кольору. Чорні моделі призначені для зовнішнього монтажу, помаранчеві ізолюються негорючим матеріалом.
  6. Бухта витої пари. Купити бухту витої пари можна різної довжини, найбільш затребувані варіанти - від 305 до 1000 мм.

Провід витої пари 5e вважається найпопулярнішим варіантом для створення провідних локальних мереж завдяки доступній вартості і простоті монтажу.

Купити кабель витої пари в «Gigahertz»

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір кабелю вита пара. У нас можна придбати будь-які категорії кабелю витої пари, різних маркувань і довжини. Тому кожен клієнт підбере в магазині підходящий варіант.

Вита пара в Україні відмінно підходить для організації офісних і домашніх кабельних мереж. Вона відрізняється багатьма перевагами, які вигідно відрізняють її від іншої продукції. Одне з них - це розумна ціна витої пари, яку може дозволити собі кожен покупець.

Компанія «Gigahertz» реалізує кабельну продукцію кращих виробників високої якості. Наші клієнти можуть вибирати одну з декількох служб доставки і методів оплати, в залежності від ваших уподобань. Вся продукція є в наявності, в тому числі вита пара FTP. Тому вам не доведеться довго чекати доставку.

Кваліфіковані співробітники магазину допоможуть з правильним вибором товару, грунтуючись на ваших критеріях. Це дозволяє вибрати кабель без наявності спеціальних знань в цій сфері. Доступна вартість за метр витої пари є одним з головних доводів для її покупки в магазині «Gigahertz». Наш офіційний сайт відкритий для роздрібних і оптових замовників, надаючи кращі умови для покупки. Звернувшись до нас, ви отримуєте саме той товар, на який розраховували!

Більше