Бездротовий міст  Тут є 17 товарів

товарів на сторінці
Показано 16 - 17 з 17 товарів
Показано 16 - 17 з 17 товарів
Бездротовий міст

Чому варто купити wi-fi радіоміст Ubiquiti точка-точка?

Якщо вам потрібно зробити мережу, яка буде працювати на великих відстанях, - бездротовий міст буде кращим рішенням. Якщо дані в мережі передають тільки два пристрої, то такий тип з'єднання називається радіоміст. Міст бездротової мережі може вийти дешевше, ніж звичайні кабельні канали. У ком...

Чому варто купити wi-fi радіоміст Ubiquiti точка-точка?

Якщо вам потрібно зробити мережу, яка буде працювати на великих відстанях, - бездротовий міст буде кращим рішенням. Якщо дані в мережі передають тільки два пристрої, то такий тип з'єднання називається радіоміст. Міст бездротової мережі може вийти дешевше, ніж звичайні кабельні канали. У комплект бездротових радиомостов входять:

  • кабелі;
  • антени;
  • грозозахист;
  • перехідники;
  • кріплення;
  • спеціалізовані модулі;
  • мережеве обладнання.

Залежно від того, для яких цілей і в якій місцевості буде проводитися wi fi радіоміст, необхідно купити правильне обладнання. Наприклад, для невеликих мереж між офісами, універсальним буде використання бездротового мосту Ubiquiti. Вони мають високу потужність (до 28 dBm) і спеціальні параболічні антени, які фокусують сигнал у вузький промінь. За допомогою такого сигналу можна посилити сигнал на дальність до 15 км.

У місті найбільш поширені мережі в діапазоні 2.4 GHz. Компанія Ubiquiti Networks пропонує безліч рішень, щоб максимально ефективно зробити бездротової wifi міст. Наприклад, можна створити радіоміст точка-точка (Point-to-Point) в діапазоні 5 GHz або на нестандартних частотах - 3 або 10 GHz. Можна виділити радіомости Ubiquiti, які працюють на частоті 900 MHz. Такий варіант буде відмінним вибором, якщо між точками немає видимості. Радіоміст для інтернету фірми Ubiquiti - відмінний вибір для тих, хто хоче якісний продукт за лояльною ціною. Купити радіоміст бренду Ubiquiti можна у багатьох магазинах.

Окремо варто відзначити бездротові мости Mikrotik. Основною перевагою радіомосту wifi даного бренду є неймовірно широкий вибір налаштувань. Революційна система RouterOS забезпечить стабільну роботу і потужний функціонал управління. Радіоміст Mikrotik так само можна вибрати з великої лінійки різних моделей.

Де купити бездротовий міст в Україні?

Для початку, варто визначитися для яких цілей вам потрібен бездротовий міст wi-fi. Можна вибрати між wifi радіоміст точка-точка і точка-многоточка. Бездротовий мережевий міст повинен бути правильно налаштований і працювати на потрібній частоті. Ціни радиомостів варіюються від того, що входить в їх комплект. Купити бездротовий міст за найнижчою ціною можна в магазині "Gigahertz".

Більше