Активне обладнання  Тут є 171 товарів

товарів на сторінці
Показано 121 - 135 з 171 товарів
Показано 121 - 135 з 171 товарів
Активне обладнання

Активне оптичне обладнання за низькими цінами в Україні

Активне оптичне обладнання необхідне для організації якісної передачі даних. У сучасних мережах дані передаються пакетами, які містять інформацію про знаходження користувачів, цілісності повідомлення і інші чинники, необхідні для доставки даних в місце призначення. Активне обладнання PON ст...

Активне оптичне обладнання за низькими цінами в Україні

Активне оптичне обладнання необхідне для організації якісної передачі даних. У сучасних мережах дані передаються пакетами, які містять інформацію про знаходження користувачів, цілісності повідомлення і інші чинники, необхідні для доставки даних в місце призначення. Активне обладнання PON створено з використанням особливих алгоритмів, завдяки яким воно одночасно ловить сигнали зв'язку та визначає відстань для передачі пакета даних. Крім того, такі пристрої застосовують для утворення каналів зв'язку і розподілу навантаження.

Каталог активного оптоволоконного обладнання

Компанія «Gigahertz» пропонує купити активне оптичне обладнання високої якості за розумними цінами. У нас продаються товари відомих виробників, таких як Mikrotik, TP-Link і Ubiquiti Networks. Ці фірми поставляють свою техніку в багато країн, мають сертифікати якості і надійності, тому сумніватися в покупці не потрібно.

В асортименті представлено таке активне оптичне обладнання в Україні:

  • некеровані комутатори;
  • керовані комутатори рівнів 2 і 3;
  • медіаконвертери;
  • трансивери.

Для кожного зразка техніки представлено докладний технічний опис і характеристики. Можна також переглянути реальні відгуки клієнтів.

Переваги товарів «Gigahertz»

Завдяки великому асортименту клієнт може купити будь-яке активне обладнання PON. Наприклад, мережеві адаптери необхідні для приєднання техніки до мережі, комутатори, що об'єднують комп'ютери, а маршрутизатори використовуються для пересилання пакетів даних між різними сегментами. Ці інструменти необхідні для створення інформаційної структури, завдяки якій передаються великі обсяги інформації на значні відстані.

Продаж активного обладнання PON інтернет-магазином «Gigahertz» дає такі переваги:

  1. Великий вибір. Будь-який покупець вибере необхідну техніку в великому каталозі компанії.
  2. Всі товари в наявності. Вам не потрібно чекати, поки замовлення прийде з іншої країни. Всі пристрої доступні на власному складі.
  3. Висока якість. Активне обладнання PON продається від відомих компаній, тому сумніватися в його надійності не потрібно. Наші фахівці перевіряють товари перед відправкою.
  4. Грамотні менеджери. При необхідності співробітники підкажуть Вам який пристрій краще придбати.
  5. Розумні ціни. Відсутність посередників дозволяє зберегти невисокі ціни на активне оптичне обладнання.

Звернувшись до нас, Ви отримуєте ті пристрої, на які розраховуєте. Важко зробити вибір? Наші співробітники Вам допоможуть!

Купити активне оптичне обладнання оптом і в роздріб

Інтернет-магазин «Gigahertz» гарантує швидку доставку замовлення однієї з кількох служб (на Ваш вибір). Оплатити обраний товар також можна різними способами, в тому числі після його отримання та огляду. Ми не продаємо повітря, а розраховуємо на тривалу співпрацю з усіма покупцями.

Можливий опт активного оптоволоконного устаткування за низькими цінами. Про це потрібно заздалегідь питати у менеджерів магазину. Роздрібні покупці можуть розраховувати на консультації наших фахівців з вибору і монтажу пристроїв. Ціни на активне оптоволоконное обладнання в інтернет-магазині доступні різним категоріям користувачів.

Більше